Referenssit

Saab Finland Oy
Anders Gardberg , Managing Director Saab Finland Oy. Project: HR Start-Up

HR Plus as an outsourced HR partner

At Cargotec, leadership is one of the main building blocks on our way to leading position in intelligent cargo handling. To succeed in this, we need efficient and intelligent HR, tools, processes and services, so that our people can perform at their highest level of competence in all circumstances. In 2017 we needed extra HR hands to help us in an outsourcing process and chose HR Plus as vendor due to their good reputation as an HR partner. Markus and Vero allowed us to focus on other critical projects by taking over the project responsibility. Based on our project I’m satisfied with their service and would use them again.

Cargotec
Ilkka Juvonen, HR Director, Corporate Functions

Syksyllä 2016 Kolster Oy Ab käynnisti ensimmäisenä yhtiönä IPR-toimialalla henkilöstön urapolkusuunnittelun perustuen henkilöstön tehtävästruktuuriin. Markus Taina HR Plus edustajana rakensi meille mallin perustuen työntekijöidemme haastatteluihin sekä aikaisempaan osaamiseensa. Työn lopputulos on nyt käytössä ja sopii hyvin asiantuntijaorganisaatiomme johtamiseen – niin henkilöstön kehittämisen kuin liiketoiminnan johtamisen kannalta. Mallissa kuvaamme selkeästi vaihtoehtoisia urapolkuja yrityksessämme, ja näin nostamme henkilöstömme sitoutuneisuutta Kolsteriin. Markuksen kanssa työskentely on ollut helppoa. Työskentelyssä olemme hyödyntäneet laajasti esimerkkejä ja kokemuksia, joita Markus on käyttänyt osana mallin rakentamista.

Kolster
Timo Helosuo, CEO Kolster Oy. Project: Building a career model

HR Plus Oy teki Firalle HR-funktion arvioinnin käyttäen menetelmänä HR:n, johdon, esimiesten ja työntekijöiden haastatteluja sekä HR-materiaalien läpikäyntiä ja arviointia. Toimeksiannossa arvioitiin henkilöstöjohtamisen ja HR-käytäntöjen toimivuutta sekä strategista asemaa päivittäisessä johtamisessa ja toiminnassa. Selvitys toi meille arvokkaan ulkoisen näkemyksen nykytilanteestamme sekä selkeät ehdotukset toimenpiteistä  joita olemme jo lähteneet viemään käytäntöön. Kovan kasvun ja nopean kehittymisen keskellä organisaatio itse voi tulla ainakin osittain sokeaksi tälle kehitystarpeelle, ja olemme kiitollisia HR Plussalle asiantuntevasta ja rakentavasta tavasta joilla he auttoivat meitä avaamaan silmiämme, ja sen myötä keskustelua, näistä asioista.

Fira Group Oy
Henri Hietala, VP, People Development Fira Group Oy

Ota yhteyttä


Voit myös soittaa: +358 40 517 0147