Start-up

Olet tilanteessa, jossa yrityksesi tuote tai palvelu on kerännyt suosiota rajoitetusti ja olet päättänyt aloittaa voimakkaan kasvun, jotta saavutat ympärillä olevan markkinapotentiaalin. Tekemisen into ja kiire on kova ja yrityksesi palkkaa ihmisiä sekä aloittaa mahdollisesti kansainvälistymisen. Oma huomiosi helposti keskittyy asioihin, jotka ovat akuutteja tässä ja nyt. Samaan aikaan on tärkeää rakentaa perusta kestävälle kasvulle. Hyvät henkilöstötoiminnan perustat on helppo laittaa kuntoon vielä, kun kaikki on pientä ja yksinkertaista. Nämä hyvät toimintatavat skaalautuvat helposti suuremmaksi ja auttavat yritystäsi kasvamaan tarvittavaan suuntaan. HR Plus tarjoaa sinulle seuraavat kolme palvelukokonaisuutta:

1. HR-peruspalikat kuntoon

Tarvitset HR-toimintatavoissa perustan, jonka päälle voit lisätä myöhemmin muita HR-toimintatapoja yrityksen koon kasvaessa. Tämä on perusta tärkeiden HR-prosessien suunnittelussa ja implementoinnissa. Suositukseemme perusprosesseista kuuluu rekrytointi, palkitseminen, suorituksen johtaminen sekä tietyt administratiiviset käytännöt. Me rakennamme sinulle ratkaisut, jotka ovat yksinkertaisia, dynaamisia ja mahdollistavat sinulle kasvun menestykseen.

2. Kansainvälistyminen haasteet

Laajentuessasi nopeasti uusiin maihin, henkilöstötoimintojen ja johtamisen kompleksisuus kasvaa nopeasti. Jokaisessa maassa tarvitset lainmukaiset käytännöt ja tietyt sopimukset esimerkiksi etujen järjestämiseksi. Lisäksi globaalien henkilöstötoimintojesi ja johtamisesi tulee skaalautua useaan maahan. HR Plussalla on kokemusta yli 50 maasta ja meillä on laaja kontaktiverkosto eri maiden HR-ammattilaisiin. Takaamme, että saat asiantuntevaa tukea henkilöstötoimintojesi kansainvälistymiseen.

3. HR-toiminnon järjestäminen

Sinulla on useampi mahdollisuus järjestää henkilöstötoimintosi. Voit esimerkiksi palkata tai vuokrata kokoaikaisen tai osa-aikaisen henkilöstöammattilaisen. Voit myös liittää henkilöstötoiminnot toisen funktion yhteyteen. Tärkeintä on löytää sopivin ratkaisu yrityksesi tulevaisuuden suunnitelmiin ja tarpeisiin. Meillä on kokemusta HR-toimintojen järjestämisestä ja me tunnemme laaja-alaisesti HR- ammattilaisten ja palveluntarjoajien kentän Suomessa. Palveluportfoliomme henkilöstötoimintojen järjestämiseksi on seuraava:

  • Me teemme sinulle sopivan suunnitelman henkilöstötoimintasi järjestämiseksi.
  • Me autamme HR-partnerin etsimisessä sekä valinnassa.
  • Me annamme valitsemallasi HR-vastuuhenkilölle työnohjausta myös valinnan jälkeen.

HR Plus on sopiva partneri nousukiidossa yrityksellesi. Me osaamme löytää olennaisen ja yksinkertaistaa. Meillä on laaja-alaista HR-osaamista kansainvälisessä ympäristössä. Me olemme tehneet yhteistyötä kasvuyritysten kanssa ja tunnemme itsekin yrittäjän maailman. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää.

Ota yhteyttä


Voit myös soittaa: +358 40 517 0147