palvelut

HR-palvelut

Strateginen henkilöstöjohtaminen on organisaatiosi kilpailuetu. Tuemme organisaatiosi henkilöstöjohtamista sen eri osa-alueilla. HR-palveluidemme avulla tunnistetaan organisaation ja henkilöstöjohtamisen nykytilanne sekä kehitetään henkilöstöstrategiaa ja -prosesseja siten, että ne tukevat organisaation liiketoimintatavoitteita.

Miten voimme auttaa organisaatiotasi?

Henkilöstöstrategia

Henkilöstöstrategia pohjautuu organisaation liiketoimintastrategiaan. Haluamme auttaa organisaatiotasi rakentamaan henkilöstöstrategian ja henkilöstöjohtamisen käytännöt, joiden avulla saavutat tavoitteesi.
Lue lisää

HR-analyysi

Hyvin suunniteltu henkilöstöjohtaminen on yksi organisaation menestymisen avaintekijöistä. Analyysin perusteella voit kehittää organisaatiosi henkilöstöjohtamisen toimintoja, joiden kautta tuotetaan lisäarvoa ja kilpailuetua.
Lue lisää

HR-prosessien kehittäminen

Me autamme asiakasorganisaatioitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan henkilöstöjohtamisen uudet käytännöt, jotka pohjautuvat liiketoimintastrategiaan, tukevat tavoitteissa onnistumista ja takaavat hyvän työntekijäkokemuksen.
Lue lisää

HR-vuokrajohtajuus (Interim)

HR-vuokrajohtajillamme eli Interim HR-johtajillamme on vuosien kokemus johtotehtävistä eri kokoisissa organisaatioissa. Interim HR-johtaja vastaa siitä, että henkilöstötoiminnot ja meneillään olevat projektit jatkuvat normaalisti, kunnes asiakasorganisaatioon saadaan uusi HR-johtaja.
Lue lisää

Osa-aikaiset HR-palvelut

Menestyksekäs henkilöstöjohtaminen auttaa organisaatiota saavuttamaan strategiset ja operatiiviset tavoitteet. Konsulttimme toimivat osa-aikaisesti HR-tukenasi tarpeittesi mukaan ja auttavat organisaatiotasi löytämään toimivat henkilöstöjohtamisen käytännöt.
Lue lisää