palvelut

Yksilöiden
ja tiimien kehittäminen

Osaamisen kehittäminen ja strategia ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa. Strategiaan määritellään tavoitteet, jotka organisaatio pyrkii saavuttamaan toiminnallaan. Osaamistarpeet näkyvät eri puolilla organisaatiota sen prosesseissa ja käytännöissä.

Miten voimme auttaa organisaatiotasi?

Osaamisen kehittämisen mallit ja työkalut

Strategia ja osaamisen kehittäminen ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa. Strategiaan määritellään tavoitteet, jotka organisaatio pyrkii saavuttamaan toiminnallaan. On tärkeää pysähtyä tarkastelemaan, mitä strategian toteuttaminen tarkoittaa osaamisen näkökulmasta - millaista osaamista organisaatiossa tarvitaan, jotta päästään tavoitteisiin?
Lue lisää

Tiimien kehittäminen

Yksilöiden ja tiimien kehittyminen alkaa itsensä ja tiimin jäsenten tuntemisesta. Tarjoamme henkilöstön kehittämiseen työkaluja ja koulutuksia, joiden avulla yksilöt pääsevät hyödyntämään omia vahvuuksiaan ja työskentelemään tehokkaasti yhdessä.
Lue lisää

Johtajuuden kehittäminen

Me haluamme varmistaa, että henkilöstöjohtamisen asiantuntijoilla on valmiudet toimia muuttuvissa tilanteissa ja ajantasaista osaamista. Valmennamme ja koulutamme asiakasorganisaatioissamme henkilöstöjohtamisen eri osa-alueissa.
Lue lisää

Työyhteisösovittelu

Työyhteisön sisäiset ristiriidat ja konfliktit rapauttavat niin yksilön kuin koko tiimin hyvinvointia ja toiminnallisuutta. Käsittelemättöminä konfliktit heikentävät työsuoritusta, vääristävät yksilöiden ajankäyttöä sekä johtavat pahimmillaan sairaslomiin tai puhumattomuuden kierteeseen. Työyhteisösovittelu on toimiva keino työyhteisön ristiriitojen ratkaisussa.
Lue lisää