referenssi

Interim HR-johtaja

Patrik Sallner, Toimitusjohtaja, Fonecta Oy

Keväällä 2022 Fonectan henkilöstöjohtaja lähti yrityksestä ja tarvittiin nopealla aikataululla kokenut HR-johtaja ottamaan koppia käynnissä olevista projekteista sekä johtamaan HR-funktiota ja HR-tiimiä. Käynnissä oli työterveyshuollon toimijan valinta ja vaihto, Fonectan tehtävärakenteen rakentaminen ja vaativuuden arviointi Palkkavaaka-menetelmän avulla sekä esihenkilötyön kehittäminen. Lisäksi ICT Toimihenkilöiden lakko kevään aikana kesti 6 viikkoa, mikä aiheutti organisaatiolle ja HR-tiimille lisätöitä. 

 Sari Mononen HR Plussalta pääsi aloittamaan parin viikon varoitusajalla ja sai hyvin pian vakuuttavan otteen HR-tiimistä ja käynnissä olevista hankkeista. Hän edisti hankkeita hyvässä yhteistyössä kollegoiden kanssa lakosta huolimatta. HR-tiimistä ja johtoryhmästä tuli erittäin positiivista palautetta Sarin asenteesta ja toiminnasta.  

Sari auttoi vakituisen HR-johtajan hakuprosessissa ja valinnassa ja teki hallitun vastuunsiirron tämän henkilön aloittaessa kesän jälkeen. Olen erittäin kiitollinen Sarille hänen ammattimaisesta avustaan ja voin lämpimästä suositella häntä vaativiinkin muutoshankkeisiin.  

referenssit

Tutustu muihin referensseihin