referenssi

Esihenkilövalmennus Oikiolle

Heikki Yrjölä, Toimitusjohtaja, OIKIO Digital Performance Agency

”OIKIO on kasvava digitaalisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijatoimisto, jossa esihenkilöiden määrä on lisääntynyt viime vuosien aikana. Tavoitteenamme on olla alan paras vaihtoehto työntekijöille ja osana tätä päämäärää meille on tärkeää panostaa laadukkaaseen esihenkilötyöhön. Käännyimme Sarin ja HR Plussan puoleen, kun halusimme tarjota esihenkilöroolissa työskenteleville työntekijöillemme lisää tietotaitoa ja välineitä arkisiin tilanteisiin. 
 
Esihenkilövalmennus järjestettiin koulutussarjana, jossa käytiin kattavasti läpi esihenkilötyön eri osa-alueet hyödyntäen sekä luentomaisia materiaaleja että käytännön harjoituksia. Suunnittelu toteutettiin yhteistyössä oman henkilöstöhallintomme kanssa ja sisällöissä onnistuttiin huomioimaan yrityksemme toiveet ja tarpeet. 
 
Sari on ammattitaitoinen kouluttaja, joka luontevasti ohjaa isompaakin ryhmää sekä ottaa huomioon ryhmän oman kulttuurin, arvot ja toimintatavat. Valmennus kirkasti muun muassa esihenkilötyöhön liittyviä vastuita ja velvoitteita sekä johtamisen periaatteita. Esihenkilömme saivat koulutuksesta myös konkreettisia työkaluja omaan työhönsä. Voimme lämpimästi suositella Saria ja HR Plussaa.” 

referenssit

Tutustu muihin referensseihin